Kluizen

Iedere particulier of elk bedrijf heeft waardevolle bezittingen of informatie die beschermd moet worden. Diefstal of brand zou een flinke materiële schade en wellicht ook emotionele schade aan de bezitter toebrengen. Voor dergelijke bijzonder waardevolle eigendommen is het verstandig gepantserde bescherming in huis te halen.

Westend Beveiligingen heeft een serie braak- en brandwerende kluizen, datasafes en (archief)kasten. We hebben ze in vele soorten en maten van Euroklasse 0 tot IV en getest volgens de Europese norm EN 1143-1. Met sleutelsloten, elektronische cijfersloten of mechanische cijfersloten. Met optimale bescherming tegen brand, tegen inbraak of tegen allebei. Voor het opbergen van geld, documenten, waardevolle spullen, magnetische informatiedragers, sleutels en wapens. Voor iedere toepassing bieden wij de kluis of kast voor u.

Contact

Westend Beveiliging
De Dollard 24
1454 AV Watergang

020 - 4363131
Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Geplaatst op: 2019-09-03

In het donker is het makkelijk voor inbrekers om te zien waar niemand aanwezig is. Met de beveiligingssystemen van Westend houd u ongewenste personen makkelijker op afstand.

Lees meer Meer nieuws
  • Prettige service.

    Mevr. Wessels
  • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

    Dhr. Schoeman
  • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

    Mevr. Camstra

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.