Camerabeveiliging

Camerabeveiliging kan worden ingezet om criminaliteit te bestrijden door toezicht te houden op terreinen, gebouwen en objecten. Soms staat er kwetsbare apparatuur in een ruimte of liggen er vertrouwelijke zaken. Om ervoor te zorgen dat daar alleen personen bij kunnen die er ook écht thuishoren, kunnen de deuren 24 uur per dag 100 % bewaakt worden door een camerasysteem. Ook kunnen camera's worden ingezet als hulpmiddel om de openbare orde te bewaken bij druk menselijk verkeer of bij evenementen.

Vastgelegde beelden kunnen worden gekoppeld aan live toezicht. Bedrijfspersoneel, gemeentelijk personeel, politiepersoneel of particuliere beveiligers kunnen het object of de mensenmassa in de gaten houden. Wanneer er geen live toezicht plaatsvindt kunnen de beelden achteraf dienen als bewijs bij inbraak, vandalisme of agressie.

Ook voor specifieke taken kan CCTV uitkomst bieden. Politie maakt veelvuldig gebruik van kentekenherkenning waarbij een kentekenplaat in het camerabeeld automatisch wordt herkend en gelezen. Ook gezichten kunnen automatisch worden uitgelicht en worden vergeleken met andere gezichten. Daarbij zijn er tal van mogelijkheden om de beelden aan een automatische analyse te onderwerpen afgestemd op de behoefte van de klant.

Contact

Westend Beveiliging
De Dollard 24
1454 AV Watergang

020 - 4363131
Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Geplaatst op: 2019-09-03

In het donker is het makkelijk voor inbrekers om te zien waar niemand aanwezig is. Met de beveiligingssystemen van Westend houd u ongewenste personen makkelijker op afstand.

Lees meer Meer nieuws
  • Prettige service.

    Mevr. Wessels
  • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

    Dhr. Schoeman
  • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

    Mevr. Camstra

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.