Westend, een wereld van beveiliging aanpassing

Volgens de cijfers van het CBS wordt er elk jaar ongeveer 65.000 keer ingebroken, dit komt neer op zo’n 178 keer per dag
Wordt er bij u of uw bedrijf ingebroken (of wordt hier een poging toe gedaan) dan brengt dat materiële schade met zich mee, en dan hebben we het nog niet eens over de emotionele schade die zo'n voorval met zich meebrengt. Om deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen stellen verzekeringsmaatschappijen eisen aan de kwaliteit van de beveiliging.

Westend Beveiligingen heeft een compleet beveiligingsprogramma om elk object te beveiligen conform de verlangde beveiligingseis. U heeft de keuze uit meerdere alarmsystemen en soms is het wenselijk een object of terrein te voorzien van cameratoezicht (CCTV). Kluizen, sloten en rolluiken zijn verder effectieve beveiligingsmiddelen om bezittingen te beschermen.

Bescherming tegen brand vormt ook een belangrijk aspect binnen uw beveiligingsvraagstuk. Westend Beveiligingen levert en installeert van eenvoudige rookmelders tot complete brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Westend Beveiligingen is een NCP erkend Borg Technisch beveiligingsbedrijf. We beschikken over alle noodzakelijke kennis van producten en technieken op beveiligingsgebied. We bieden een passend beveiligingsadvies, aansluitend op uw behoefte en budget.

 

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Geplaatst op: 2019-09-03

In het donker is het makkelijk voor inbrekers om te zien waar niemand aanwezig is. Met de beveiligingssystemen van Westend houd u ongewenste personen makkelijker op afstand.

Lees meer Meer nieuws
  • Prettige service.

    Mevr. Wessels
  • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

    Dhr. Schoeman
  • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

    Mevr. Camstra

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.