Brandmelding

Met onze brandmeld- en ontruimingscentrales en onze range brandmelders bieden we een compleet brandbeveiligingsysteem. Door detectoren te verspreiden over de verschillende compartimenten van uw object wordt de brand in het vroegst mogelijke stadium gesignaleerd. Juist dat is cruciaal om het pand tijdig te kunnen verlaten en de schade waar mogelijk te beperken.

Onze brandmeldcentrales en ontruimingspanelen zijn overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Detectoren kunnen zowel op het lichtnet worden aangesloten als met een batterij worden uitgerust. Draadloze rookmelders bieden veel flexibiliteit om een brandbeveiligingsplan samen te stellen zonder afhankelijkheid van leidingwerk. Westend Beveiligingen kan branddetectie integreren in uw alarmcentrale. Voordeel hiervan is dat het akoestische brandalarm hoorbaar zal zijn op zowel de binnensirenes als de bediendelen. Onze beveiligingsadviseur licht graag toe hoe brandbeveiliging in úw situatie sluitend kan worden gemaakt.

Contact

Westend Beveiliging
De Dollard 24
1454 AV Watergang

020 - 4363131
Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Geplaatst op: 2019-09-03

In het donker is het makkelijk voor inbrekers om te zien waar niemand aanwezig is. Met de beveiligingssystemen van Westend houd u ongewenste personen makkelijker op afstand.

Lees meer Meer nieuws
  • Prettige service.

    Mevr. Wessels
  • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

    Dhr. Schoeman
  • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

    Mevr. Camstra

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.