Alarmcentrales

Onze alarmcentrales zijn flexibel aan te passen aan de beveiligingsomgeving. Van woning tot kantoor en van winkel tot school bieden we een passend beveiligingssysteem. Door geavanceerde techniek kan de braaksignalering tevens worden uitgebreid met onder andere toegangsverlening en brandbeveiliging.

Welk alarmsysteem in uw situatie het beste past is afhankelijk van de beveiligingseisen en uw budget. Kiest u voor magneetcontacten, (infrarood) bewegingsmelders, glasbreukcontacten en/of sirenes? Wilt u een braaksignaal automatisch door laten melden aan de meldkamer of juist niet? Moet er rekening gehouden worden met specifieke omstandigheden?

Onze beveiligingsadviseur helpt u aan de beste beveiligingsoplossing in uw situatie. We werken uitsluitend met volledig gecertificeerde systemen en onze installatiekwaliteit is onafhankelijk erkend. Bovendien voeren we alle werkzaamheden voor u uit tegen een zeer competitieve prijs.

Contact

Westend Beveiliging
De Dollard 24
1454 AV Watergang

020 - 4363131
Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Beveilig uw huis tijdens de donkere dagen

Geplaatst op: 2019-09-03

In het donker is het makkelijk voor inbrekers om te zien waar niemand aanwezig is. Met de beveiligingssystemen van Westend houd u ongewenste personen makkelijker op afstand.

Lees meer Meer nieuws
  • Prettige service.

    Mevr. Wessels
  • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

    Dhr. Schoeman
  • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

    Mevr. Camstra

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.