Westend, een wereld van beveiliging

Wordt er bij u of uw bedrijf ingebroken (of wordt er een poging toe gedaan) dan brengt dat materiƫle schade met zich mee, om van emotionele schade niet te spreken. Om die schade te verhalen stellen verzekeringsmaatschappijen eisen aan de kwaliteit van de beveiliging.

Westend Beveiligingen heeft een compleet beveiligingsprogramma om elk object te beveiligen conform de verlangde beveiligingseis. U heeft de keuze uit meerdere alarmsystemen en soms is het wenselijk een object of terrein te voorzien van cameratoezicht (CCTV). Kluizen, sloten en rolluiken zijn verder effectieve beveiligingsmiddelen om bezittingen te beschermen.


Bescherming tegen brand vormt ook een belangrijk aspect binnen uw beveiligingsvraagstuk. Westend Beveiligingen levert en installeert van eenvoudige rookmelders tot complete brandmeld- en ontruimingsinstallaties.


Westend Beveiligingen is een NCP erkend Borg Technisch beveiligingsbedrijf. We beschikken over alle noodzakelijke kennis van producten en technieken op beveiligingsgebied. We bieden een passend beveiligingsadvies, aansluitend op uw behoefte en budget.


Neem contact op