Toegangssystemen

Overheaddeuren

De overheaddeur is een speciale toepassing binnen de sectionaaldeuren. Hij wordt vooral gebruikt als sluitpost voor magazijnen, logistieke centra, bedrijfsmatige garages, opslagplaatsen, hallen enzovoorts. Gezien het beveiligingsaspect is de overheaddeur robuust en goed geïsoleerd. Hij kan worden voorzien van doorkijkramen. Ook kan een deurkozijn in de overheaddeur worden opgenomen.

Roldeuren

Roldeuren bieden de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier grotere oppervlakken af te sluiten. Ze worden vaak gebruikt als garage of als afsluiting van een etalage. De deur kan naar keuze met een draai-, druk- of sleutelschakelaar worden bediend. Er zijn ook verschillende geautomatiseerde systemen mogelijk zoals een afstandsbediening, sleutelcontact en klavier-code-contact.

De roldeur wordt als voorzet- of als inbouwsysteem geplaatst. Bij het voorzetsysteem zitten het blad en de oprolas opgeborgen in een aluminium kast. De rolpoort kan elektrisch worden bediend met een buismotor. De motor is voorzien van een thermische beveiliging en een eindeloopschakeling zodat de rolpoort boven en onder automatisch stopt.

Snelloopdeuren

De snelloopdeur is een scheidingswand die snel opent en sluit. Dat kan een vereiste zijn bij intensieve goederenstromen of bij bijzondere eisen op het gebied van hygiëne of schone ruimtes. Een snelroldeur beschermt de compartimenten tegen circulerend vocht, tocht, vuil en stof. Door de snelle werking van het bedieningsmechanisme wordt ook het comfort voor medewerkers verbeterd en energie bespaard.

Westend biedt verschillende toegangs- en automatiseringsmogelijkheden in snelloopdeuren. Voor binnen, voor buiten en voor speciale toepassingen. We denken dan bijvoorbeeld aan koel- en vriesruimtes of ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt.

Rolhekken

Waarom een rolhek als beveiliging van (winkel)ruiten of als afscheiding van een doorgang? Met een rolhek is een goed doorzicht van binnen naar buiten en omgekeerd mogelijk. Door de open structuur kan de ruimte achter het hek ook goed worden geventileerd. Tegelijkertijd is een rolhek - ondanks de gaten - bijzonder sterk.

Westend levert meerdere hoogwaardige, gecertificeerde rolhekken. Welk rolhek het beste past bij uw situatie hangt samen met uw persoonlijke voorkeuren en de verlangde beveiligingsklasse. De maximale breedte van de rolhekken is 8.000mm. Montage is zowel binnen als buiten de gevel mogelijk. Indien het rolhek moet voldoen aan inbraakwerende eisen, dient het rolhek binnen gemonteerd te worden. Al onze rolhekken worden gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Schaarhekken

Net als het rolhek biedt het schaarhek een combinatie van fysieke beveiliging en doorzicht. Het schaarhek heeft als voordeel dat het zich vrijwel onzichtbaar laat wegwerken, er is namelijk geen kast aan het plafond nodig.

De bovenrail is nauwelijks zichtbaar en de onderrail kan in open toestand tegen het hek worden geklapt. Het hek zelf laat zich eenvoudig tot klein pakket inklappen en is in een nis weg te werken. Het schaarhek wordt ook wel gezien als de meest elegante beveiliging. Het geschaarde uiterlijk misstaat zowel bij een oud monument als modern pand niet.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.