karavaan

Over Westend

Westend is al sinds 1983 hét adres voor al uw schaduw- en beveiligingswensen. Deze jarenlange ervaring is direct te merken wanneer u langskomt in onze showroom. Onze oplossingsgerichte adviseurs zullen u hier helpen de juiste keuze te maken voor uw woning, winkelpand of terras. Onze ervaren monteurs maken de klus vervolgens netjes af en laten u volledig geïnformeerd en met een goed gevoel achter, genietend van uw nieuwe producten.

Ook na de plaatsing kunt u op ons rekenen: Onze storingsdienst is 168 uur per week te bereiken, bij spoed staat er zo snel mogelijk een monteur bij u op de stoep. Uiteraard kunt u ook voor jaarlijks onderhoud bij ons terecht om de duurzaamheid van uw producten te waarborgen. Heeft u een wat lastiger gelegen balkon of zit u op een hoek met veel wind? Wij bieden u altijd de juiste oplossing, volledig op maat.

De afgelopen drie decennia hebben wij vele woningen mogen voorzien van 1001 fraaie en effectieve producten om het woongenot mee te verhogen. Onze kwaliteit en professionaliteit komen ook tot uiting in ons Romazo Ster dealerschap, wat u garantie geeft op eersteklas kwaliteit.

 

                                                                                         

 

 

Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.