Buitenzonwering

Buitenzonwering dient meerdere doelen bij uw pand. Het verhogen van het comfort van uw werknemers, het verlagen van energiegebruik door minder gebruik te maken van de airconditioning en wat dacht u van de reclamemogelijkheden? Misschien wilt u uw bedrijfskleuren terug zien in het zonweringsdoek of uw logo op het doek aan laten brengen, bij Westend zijn verschillende opties mogelijk.
 

Schaararmschermen

Een schaararmscherm word over het algemeen toegepast in de horeca. Door zijn typische armen geeft u uw terras een authentieke uitstraling en heeft het scherm een betere stabiliteit. Hierdoor kunnen wij deze schermen tot 12 meter breed, met 1 doek leveren.
Onder het scherm kunnen verwarming en verlichting aangebracht worden waardoor het ook in de koelere perioden heerlijk vertoeven is op uw terras.

Parasols

Parasols zijn de meest flexibele terrasoplossing, door het combineren van verschillende vormen en afmetingen kunt u een compleet terras overkappen. Door gebruik te maken van regengoten zijn uw klanten beschermd tegen overwachte(natte) verrassingen.  Met onze optionele LED verlichting en verwarmingselementen is uw terras ook in de wintermaanden lekker warm. Zeker in combinatie met onze handgemaakte windschermen kunt u een knusse sfeer creëren.

Maakt u voor langere periode geen gebruik van uw terras? Wij kunnen uw parasols verwijderen en opslaan, en weer terugplaatsen wanneer gewenst.

Windschermen

Onze hangemaakte windschermen geven uw terras net dat beetje extra beschutting waardoor uw terras de gehele winter goed te gebruiken blijft. Uiteraard kunnen de schermen afgelakt worden in een kleur of beits naar keuze. 

Knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben de armen drie scharnierpunten waardoor het geheel netjes ingeklapt kan worden. Bijkomend voordeel is dat er vrije doorloop mogelijk is.
Het geheel wordt ingeklapt in een dichte casette waardoor het doek beschermd is tegen de weersomstandigheden en er strak uitziet. Vooral bij modernere panden waar veel aandacht is besteed aan design passen deze schermen mooi in het geheel.


 

Markiezen en baldakijken

Met een markies of baldakijn geeft u uw pand een authentieke uitstraling en weert u daarbij doeltreffend de zon. Deze zijn verkrijgbaar in hout, aluminium of polyester en zijn beweegbaar (markies) of statisch (baldakijn) te leveren.
We hebben prachtige stoffencollecties waaruit u kunt kiezen, al dan niet UV-bestendig. Ook PVC of glansfolie kan als bekleding worden gebruikt. De markiezen kunnen handmatig worden bediend met koord of staaldraadwindwerk. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit verschillende motoren en afstandbedieningen. Optioneel kan een reclametekst of logo op de volant of op het doek worden aangebracht.
U heeft de keuze uit diverse modellen waarmee u zelf de uitraling en functionaliteit kunt bepalen.


 

Buiten jaloeziën

De elegante vormgeving van de buitenjaloezie vormt een echte meerwaarde voor uw pand. Maar vooral is het een uitstekende, energiebesparende zonwering. Door het variëren van de hellingshoek van de lamellen weert u direct zonlicht en laat u natuurlijk daglicht naar wens binnen. Het zicht naar buiten blijft bij kleine hellingshoek goed mogelijk. De warmteoverdracht van buiten naar binnen is minimaal. Buitenjaloezieën houden tot 90% van de totale zonnestralingswarmte tegen. Gebruik van airconditioning kan daardoor aanzienlijk worden beperkt.

Screens

Met screens heeft u een superstrakke, compacte oplossing om de zon te weren. Door de screens vlak voor het raam te hangen, wordt zowel de directe als de indirecte zonnestraling weggevangen. Het glasvezeldoek heeft superieure warmtewerende eigenschappen, waardoor de zonnewarmte- en straling met maar liefst 92% wordt gereduceerd. Door de 'open weefsel techniek' blijft naar buiten kijken beperkt mogelijk, terwijl inkijk wordt geblokkeerd tijdens de zonuren.

Tussenrolglijarm/Markisolette

Met dit scherm heeft u de voordelen van zowel een screen als die van een valarm. Het eerste gedeelte van het scherm loopt verticaal voor het raam langs om zoveel mogelijk zon tegen te houden en loopt na de tussenrol in een hoek uit naar de armen welke in hoogte versteld kunnen worden. Hiermee kunt u op elk moment van de dag uw zonwering perfect instellen zonder uw uitzicht te belemmeren.
Deze zonwering is uitermate geschikt voor panden met hoge ramen.

Valarmscherm

Een scherm met valarm heeft een vast punt op de muur waar de armen bevestigd zijn, het doek zit op een rol bovenin en kan zowel met de hand als elektrisch neergelaten worden.

 

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.