Binnenzonwering

Zonwering in uw kantoor of winkel is een belangrijk hulpmiddel om energie te besparen, inkijk te doseren en het comfort van uw werknemers te verhogen. 
Wilt u een systeem waarbij elke scherm individueel te verstellen is of wilt u een volledig geautomatiseerd systeem die zonlicht registreert en hier zelf op reageert? Alles is mogelijk bij Westend, vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Binnenzonwering

Shades/Silhouette gordijnen

Met Facette® Shades® heeft u een dubbellaagse raamdecoratie voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met de ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. De Trevia stof is met zijn hoge kwaliteit en lichte gewicht uniek en gepatenteerd. 

Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen twee transparante stoflagen. Ondanks de zonwerende functie kunt u met zacht diffuus licht toch variëren in stemmingen en sferen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden bij het openen omhoog getrokken in plaats van naar de zijkant zoals bij reguliere gordijnen. Volledig opgetrokken zit er een net pakketje stof langs de bovenzijde van uw raam.

Duette® Shades

Duette® Shades zijn de meest energiebesparende vorm van raambekleding. Dat blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. Deze gordijnen hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. Duette® Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren, semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. Een perfecte decoratieve zonwering voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Plissé® Shades

De Plissé® Shades is de enkelvoudige variant van de Duette® Shades. Ook hierin zijn de frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen beschikbaar. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende coatings verkrijgbaar, die Plissé® Shades ook ideaal maken voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé® Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Shutters

Met shutters heeft u controle over uw uitzicht, privacy en lichtinval. Andere producten bieden diezelfde functionaliteit, maar shutters zijn daar in decoratief opzicht niet mee te vergelijken. Onze shutters worden met uiterste precisie en zorg naar uw wens vervaardigd uit de beste houtsoorten. Door de houtnerf zal elk paneel zijn karakteristieke tekening vertonen.

Rolgordijnen

Het rolgordijn is een elegante, strakke raambekleding. Het biedt niet alleen een zeer doeltreffende zonwering, een rolgordijn is een sfeerbepalend element in het interieur. Westend biedt u een schitterend en veelzijdig assortiment stoffen van de hoogste kwaliteit. Uitvoeringen variëren van standaard tot design, voor iedere ruimte en stijl bieden wij u een passende oplossing.

Jaloeziën

Jaloezieën bestaan uit horizontale of verticale stroken (lamellen), die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van stof, hout, aluminium of pvc. Deze kunnen in of op het kozijn geplaatst worden. De lamellen kunnen via een ketting of koord centraal bediend worden om de hoeveelheid licht en zicht te regelen. Onze jaloezieën kunnen geleverd worden in veel verschillende kleuren en materialen en worden op maat gemaakt.

 

 


 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.