Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is een prachtige oplossing om uw huis te voorzien van een duurzame zonwering, alsmede uw terras af te schermen van kou en neerslag. In combinatie met wanden en verwarmingselementen maakt u hier een prettige verblijfplaats voor het grootste deel van het jaar.

De terrasoverkapping heeft langzaam maar zeker de aanval ingezet op het zonnescherm als ideale buitenzonwering. Een terrasoverkapping is solide, duurzaam en weerbestendig. Licht en verwarming zijn stijlvol te integreren, waardoor ook 's avonds en bij minder ideaal weer van het terras kan worden genoten. Zeker in combinatie met zij- en voorwanden, die een wind- en regenvrij verblijf mogelijk maken. Een terrasoverkapping zorgt kortweg voor extra leefruimte buiten de gevel, voor een groot deel van het jaar.

 

Luxaflex Tecto Pergo

De Tecto Pergo™ Terrasoverkaping is de perfecte terrasoverkapping, een combi van een zonnescherm met een pergola op poten. Een bijkomend voordeel van het product zijn de vele beschikbare kleuropties en de mogelijkheid om LED-verlichting te gebruiken. De hellingshoek is aan te passen van 5 tot 20 graden.

Klik hier voor meer foto's van de Luxaflex Tecto Pergo.

Minimale afmeting: 2000x2000
Maximale afmeting: 6000x5000

Vanafprijs: €3.880,-

Weinor Plaza Home/Pro

Met de Plaza Home en Plaza Pro geniet u van de best mogelijke bescherming tegen zon, wind en regen op uw terras. De staanders zorgen voor hoge stabiliteit en windresistentie, waardoor eerder en langer van het terras kan worden genoten. De terrasoverkapping maakt bovendien een bijzonder grote uitval mogelijk. De weerdaken uit textiel zijn wondermooi en bieden een excellente zonwering.

 

Met geïntegreerde verwarming en verlichting in de overkapping maakt u uw terras nog gezelliger. Onze Plaza terrasoverkappingen worden standaard geleverd met elektrische motor en draadloze afstandbediening. Voor nog meer luxe is er de slimme weersensor. Hij registreert temperatuur, wind en regen. Op basis van de ingevoerde normen laat hij het scherm automatisch in- en uitlopen. Met onze Plaza geniet u van een heerlijk lang terrassenseizoen.

Klik hier voor meer foto's van de Weinor Plaza Home/Pro.

Minimale afmeting: 3000x2500
Maximale afmeting: 5000x6000 / 6000x5000

Vanafprijs: €5600,-

Weinor Pergotex

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten.

Het systeem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Naar wens zijn dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen te integreren.

Klik hier voor meer foto's van de Weinor Pergotex.

Minimale afmeting: 2000x2000
Maximale afmeting: 6500x7000 

Vanafprijs: €6150,-

Weinor Artares

Schaduwspel met frisse bries. Regel uw lichtinval gewoon zelf door de openingshoek van de lamellen. Met sensoren kunt u de lamellen automatisch laten reageren op het weer. Zo geniet u goed beschermd van het verblijf op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting aan lamellen en frame maakt u van uw overkapping een intrigerend stukje design.

Klik hier voor meer foto's van de Weinor Artares

Markilux Markant

Dit stijlvolle zonnescherm kunt u geheel vrijstaand plaatsen, maar desgewenst ook aan één zijde aan de gevel bevestigen, zodat aan die kant de twee staanders vervallen. Met zijn royale formaat tot 6 x 6 meter en de enorme keuze aan schermdoeken is de markilux markant een échte sfeerschepper op uw terras. Het rigide kader waarin het scherm uitrolt geeft meer het gevoel van een écht dak dan bijvoorbeeld een knikarmscherm.

De Markant pergola is prachtig én praktisch. Het rolscherm is voorzien van speciale openingen voor de afwatering. Regenwater stroomt in de hoeken weg via pijpen binnen in de staanders.

Klik hier voor meer foto's van de Markilux Markant.

Minimale afmeting: 2000x2000
Maximale afmeting: 6500x7000 

Vanafprijs: €22.450,-

Markilux Pergola

Wat betreft bescherming tegen zon en wind komt u met de Markilux Pergola erg goed voor de dag. Het schermsysteem met slanke staanders en zijdelingse geleiders zorgt met een uitval van maximaal 6 meter voor veel schaduw. Daarbij is hij bestand tegen wind tot windkracht 6.

De optionele Volant-plus geeft u de mogelijkheid om ook laagstaande zon buiten te sluiten en meer privacy te creëren, en met de veelzijdige verlichtingsopties en staandervarianten heeft u alle mogelijkheden om uw favoriete plekje buiten naar wens vorm te geven.

Klik hier voor meer foto's van de Markilux Pergola

Minimale afmeting: 3000x3000
Maximale afmeting: 6000x4500/5000x6000
Koppelbaar tot 12000x4500/10000x6000

Vanafprijs: €7.375,-

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.