Serres

Een serre is een prachtige toevoeging aan uw huis. Het vergroot uw woonruimte aanzienlijk, en kan aan elke smaak worden aangepast. Kom langs voor een deskundig advies over de uitgebreide mogelijkheden, die op maat gemaakt kunnen worden om perfect bij uw huis en woonstijl te passen.

Een serre vergroot uw woongenot. Het biedt u extra ruimte, licht en comfort. Serres zijn er in een verscheidenheid aan modellen en stijlen. Westend kan ze zelfs op maat voor u maken. Vierkante, rechthoekige of ronde vormen zijn mogelijk. Ook de indeling is flexibel in te richten. Elementen als deuren en vaste delen geeft u zelf een plaats. Voor openheid naar buiten kunt u kiezen uit draai- of vouwbare wanddelen.

 

Ook in materialen is er genoeg te kiezen. Een goed advies is daarom belangrijk. Een serre is ten slotte een flinke uitgave. We adviseren u objectief en deskundig over mogelijkheden en prijzen om tot de serrekeuze te komen die precies bij u past.

Terrazza

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

Wie onder een terrasoverkapping zit wil genieten van een onbelemmerd uitzicht. Met de dakgoot 220 zijn grotere overspanningen zonder midden staander mogelijk, niets beperkt het uitzicht naar buiten.

Minimale afmeting: 2000x1000
Maximale afmeting: 10500x6000 

Vanafprijs: €2.780,-

Originale zonder dakoverstek of pure met dakoverstek, beide met geïntegreerde regengoot

Schuif-, draai- en vouwsystemen

Mobiele wanden en daken maken een grote transparantie en een multifunctioneel gebruik van serres en puien mogelijk. Westend heeft diverse systemen waarmee u binnen met buiten kunt verbinden of waarmee u binnen en buiten juist kunt scheiden. Balkons kunnen zo weerbestendig worden overdekt. Van terrassen maakt u luxueuze serres. Puien van woonkamers, hotels, restaurants en winkels kunnen open worden gesteld. Horecagelegenheden kunnen extra, overdekte zitgelegenheid creëren.

 

Een schuif-draaisysteem of een vouwsysteem heeft elk zijn specifieke eigenschappen. Wat in uw situatie de beste keuze is hangt af van verschillende factoren. In de eerste plaats van uw wensen. Welke functionaliteit zoekt u? Wat vindt u mooi? Wat vindt u praktisch? Daarnaast kunnen technische mogelijkheden, beveiligingseisen en het budget een bepalende rol spelen. Onze adviseur kent alle producten en mogelijkheden in schuif-, draai- en vouwsystemen. Hij helpt u graag op weg naar een passende oplossing.

Staalconstructie

Westend maakt al jarenlang eigen staalconstructies in opdracht van zijn klanten. In onze eigen laswerkplaats maken we stalen serres (voor woonomgeving en horeca), stalen puien, stalen toegangsdeuren, stalen rolluiken en andere staalconstructies.

 

Heeft de constructie ook beglazing of een andere bekleding nodig? Dan verzorgen we dat - indien gewenst - uiteraard ook voor u. Met de staalconstructies uit onze eigen werkplaats leveren we maatwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het loont daarom zeker de moeite de mogelijkheden van een unieke Westend staalconstructie af te wegen tegen de standaardopties uit het marktaanbod. We leggen u graag een vrijblijvende offerte voor.

Prijs op aanvraag

Serre zonwering

Bij veel zon kan de temperatuur in een serre hoog oplopen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is serrezonwering een optie, het houdt zonnewarmte effectief buiten. Andere mogelijkheden om de zon uit uw serre te weren zijn solarknikschermen, verticale en vlakke screens. Met onze gevarieerde collectie producten kunnen we elke serre-onder alle omstandigheden- van de beste zonwerende oplossing te voorzien. De keuze uit honderden doekdessins zorgt bovendien voor een prachtig plaatje. Doorgaans worden de systemen geleverd met draadloze afstandbediening.

Minimale afmeting: 1500x1000
Maximale afmeting: 6500x5000/6000x6000 

Vanafprijs: €3.500,-

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.