Parasols

Een parasol is een elegante oplossing om prettig te verblijven in de buitenlucht, en bied meer flexibiliteit dan een vaste zonwering. Overdag bied een parasol bescherming tegen de zon, waar het s'avonds, met toevoeging van verlichting of verwarmings elementen, een aangename plaats biedt om nog lang te blijven. Westend biedt allerlei soorten parasols, van kleinere handzame modellen voor particulier gebruik, tot Jumboparasols specifiek gemaakt voor een (horeca)terras.

Westend parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar er is meer mogelijk: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting en/of verwarming aanzetten. U houdt zo de warmte nog lang onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond.

 

Vrijhangende parasols

Een vrijhangende parasol geeft meer vrijheid dan een regulier model. Ligbedden, loungesets, tafels en stoelen of een heerlijke picknickplaats met de kinderen. De ruimte onder de parasol is vrij in te vullen, door de afwezigheid van de centrale voet en kan makkelijk bijgedraaid worden in de loop van de dag.

Robuustheid, materiaalkeuze, comfort en bedieningsgemak van onze vrijhangende parasols zijn van toonaangevend hoog niveau. Wilt u een groter oppervlak beschaduwen? Dan kunt u meerdere parasols combineren in een ronde (achthoekige) of vierkante vorm. Een overkapping tot maar liefst 56 m² behoort tot de mogelijkheden.

De combinatie van het gepatenteerde slotsysteem en de parasolbekleding met geïntegreerde ventilatietop garandeert een windstabiele overkapping. De handmatige slingerbediening, standaard voorzien van een antidiefstalborgknop en vouwgreep, zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening.

Reuzenparasols

Een terrasparasol moet schaduw bieden. Zo simpel is het. Wij bieden u reuzenparasols die tot 25 personen een schaduwrijke plaats bieden. In combinatie met meerdere parasols kan een heel terrasplan worden vormgegeven.

Naast het functionele aspect is een aantrekkelijk design en de kwaliteit van het doek zeer belangrijk.

Onze parasols bieden een UV beschermingsfactor van 50+, zijn weerbestendig en kleurvast. Het zijn én blijven echte blikvangers.

De techniek is tot in het kleinste detail doordacht en beproefd. Ondanks zijn stevigheid en stabiliteit is hij gemakkelijk te hanteren. Accessoires zoals verlichting, verwarming, beschermingshoezen, verbindingsgoten en volants zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.