Service

Onderhoud en reparatie

Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons, door regelmatig onderhoud te plegen verlengt u de levensduur van uw producten aanzienlijk en bespaart u op (onverwachte) hoge kosten. Westend bied u daarom professioneel onderhoud op maat door ons vaste team van experts.

Goed onderhoud staat ook garant voor een optimale werking van het product. Wij bieden u na plaatsing van het product vrijblijvend een onderhoudscontract aan. Deze kosten betalen zich op de langere termijn vanzelf terug.

Een onderhoudscontract dat u afsluit bij Westend is heel flexibel. Verschillende inspectie- en contractduurtermijnen zijn mogelijk en onze tarieven zijn sterk concurrerend.

Ook zonder onderhoudscontract kunt u als klant altijd een beroep doen op onze storingsdienst. Mochten er zich problemen aan uw product voordoen dan komen onze monteurs zo snel mogelijk langs.

Kwaliteit

Westend is een erkend en gecertificeerd montage bedrijf met een vaste groep monteurs die er voor zorgdragen dat u de kwaliteit geleverd krijgt die u verdient. Al jarenlang staat Westend garant voor advies, levering en montage tegen de hoogste kwaliteitsnormen. Voor het onafhankelijk toetsbaar en meetbaar maken van onze montagekwaliteit, dienstverlening en producten zijn wij aangesloten bij branche- en keuringsinstantie Romazo.

Romazo is de branchevereniging voor de rolluiken-, markiezen- en zonweringsbedrijven in Nederland. De leden van Romazo worden gecertificeerd door een extern bureau. Naast de belangenbehartiging van de aangesloten bedrijven, kent Romazo een geschillenregeling die particulieren beschermt tegen gebrekkige kwaliteit. Westend word tevens door Romazo beoordeeld op hun kwaliteit in het leveren en monteren van zonwering- en daglichtregeling voor utiliteit-, renovatie-, en woningbouwprojecten. Westend heeft kennis en ervaring in het toepassen van deze installaties bij de meest uiteenlopende gebouwen en zijn daardoor in staat opdrachtgevers van optimale adviezen over toepassing van zonwering en daglichtregeling te voorzien.

Verder beschikt Westend over adequate ontwerp- en tekenmogelijkheden en kunnen de adviezen met tekeningen ondersteunen. Tevens heeft Westend over een uitstekend geoutilleerde service- en onderhoudsafdeling.

Westend is uiteraard VCA-gecertificeerd. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee bouw- en installatiebedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Westend heeft een veiligheidscoördinator die toeziet op naleving van het VGM beleid bij de uitvoering van alle werkzaamheden.

  

Het keurmerk 5-sterrenspecialist ziet toe op de echtheid van reviews. 5-sterrenspecialisten kunnen de beoordelingen van klanten niet redigeren of verwijderen.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.