Rolluiken

Uw zoektocht naar een geschikt rolluik eindigt bij Westend. Of u een rolluik ter beveiliging wil of als zonwering, wij hebben een oplossing op maat binnen handbereik voor u. U bent van harte welkom in onze showroom voor advies en een vrijblijvende offerte.

Een rolluik wordt vaak aangeschaft met het oog op veiligheidsaspecten. Maar ook als zonwering verhoogt een rolluik het comfort in uw woning of bedrijfspand. In de zomer word de zon effectief buiten de deur gehouden, bovendien biedt de luchtlaag tussen het rolluik en het raam of de deur isolatie in zowel zomer als winter. Een rolluik is inbraakwerend en verschaft volledige privacy wanneer u dat wenst.

Westend heeft rolluiken in vele soorten en maten. Zo vindt u voor elke beveiligingseis of decoratieve wens bij ons een passend rolluik.

Aluminium rolluiken

Onze aluminium rolluiken zijn in vrijwel elke woon- of werkomgeving toepasbaar. Ze dienen als zonwering, isoleren bij kou en warmte van buitenaf en beschermen tegen regen of geluidsoverlast. Een aluminium rolluik biedt uw woning of zakelijk pand ook altijd een bepaalde mate van bescherming. Voor extra veiligheid kiest u voor de inbraakwerende variant: Door middel van een aluminium pantser wordt de toegang tot uw pand dan effectief tegen inbraak en vernielingen beschermd.

Omdat wij officieel dealer zijn van meerdere fabrikanten kunt u kiezen uit verschillende modellen omkastingen. Ook het aantal leverbare kleuren van de omkasting wordt daarmee vergroot. Zit uw kleur er toch niet bij, dan kunnen we uw rolluik -tegen meerprijs- in elke gewenste Ral-kleur poedercoaten. De lamellen kunnen in dezelfde kleur worden geleverd of juist in een andere kleur voor wat meer contrast.

Stalen rolluiken

Zoekt u een rolluik dat aan alle beveiligingseisen van de verzekeringsmaatschappijen voldoet? Dan kiest u voor een stalen rolluik. Onze stalen rolluiken zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk, afhankelijk van de hoogte en de dikte van de lamellen. Door de lamellen van stansgaten te voorzien of te perforeren, kan voor doorzicht worden gezorgd.

Standaard leveren we het stalen rolluik tot een breedte van 8.000 mm. Afwijkende maten kunnen eventueel op aanvraag worden gerealiseerd. Zowel het rolluik als de omkasting kan in elke gewenste RAL-kleur voor u worden gepoedercoat. Het stalen rolluik is een zelfdragende constructie. Montage is zowel binnen als buiten de gevel mogelijk.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.