Garagedeuren

Een garagedeur geeft u makkelijk toegang tot uw garage terwijl u wel de garantie heeft dat deze goed af te sluiten is. De keuze voor de juiste deur is afhankelijk van de ruimte die u heeft, wat u nodig heeft en uw eigen voorkeuren.

 

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren bieden comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De deur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor openen de deuren gemakkelijk, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven de garage een tijdloze uitstraling, passend bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kanteldeuren

Een kanteldeur is de klassieke en budgetvriendelijke garagedeur. Bij het openen draait hij in zijn geheel onder het plafond van de garage weg. Onze enkelwandige kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij dag in dag uit zonder haperen kan functioneren.

Onze kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Een ingebouwde loopdeur is bij bepaalde typen mogelijk. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst. De kanteldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.


Overheaddeuren

De overheaddeur is een speciale toepassing binnen de sectionaaldeuren. Hij wordt vooral gebruikt als sluitpost voor magazijnen, logistieke centra, bedrijfsmatige garages, opslagplaatsen, hallen enzovoorts. Gezien het beveiligingsaspect is de overheaddeur robuust en goed geïsoleerd. Hij kan worden voorzien van doorkijkramen. Ook kan een deurkozijn in de overheaddeur worden opgenomen.

Roldeuren

Roldeuren bieden de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier grotere oppervlakken af te sluiten. Ze worden vaak gebruikt als garage of als afsluiting van een etalage. De deur kan naar keuze met een draai-, druk- of sleutelschakelaar worden bediend. Er zijn ook verschillende geautomatiseerde systemen mogelijk zoals een afstandsbediening, sleutelcontact en klavier-code-contact.

De roldeur wordt als voorzet- of als inbouwsysteem geplaatst. Bij het voorzetsysteem zitten het blad en de oprolas opgeborgen in een aluminium kast. De rolpoort kan elektrisch worden bediend met een buismotor. De motor is voorzien van een thermische beveiliging en een eindeloopschakeling zodat de rolpoort boven en onder automatisch stopt.

Snelloopdeuren

De snelloopdeur is een scheidingswand die snel opent en sluit. Dat kan een vereiste zijn bij intensieve goederenstromen of bij bijzondere eisen op het gebied van hygiëne of schone ruimtes. Een snelroldeur beschermt de compartimenten tegen circulerend vocht, tocht, vuil en stof. Door de snelle werking van het bedieningsmechanisme wordt ook het comfort voor medewerkers verbeterd en energie bespaard.

Westend biedt verschillende toegangs- en automatiseringsmogelijkheden in snelloopdeuren. Voor binnen, voor buiten en voor speciale toepassingen. We denken dan bijvoorbeeld aan koel- en vriesruimtes of ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.