Markiezen

Met een markies van Westend geeft u direct een authentieke uitstraling aan uw woning of pand en weert u daarbij ook nog eens doeltreffend de zon. Onze markiezen zijn uiteraard in verschillende uitvoeringen te krijgen.

 

Houten markiezen

Onze houten markiezen worden door de leverancier ambachtelijk vervaardigd. Aan de gevel brengen ze nostalgie en gezelligheid. De zonwerende eigenschappen zijn al decennialang vertrouwd. Vooral de wering van zijzon wordt als groot voordeel ervaren.

 

We hebben prachtige stoffencollecties waaruit u kunt kiezen, al dan niet UV-bestendig. Ook PVC of glansfolie kan als bekleding worden gebruikt. De houten markiezen kunnen handmatig worden bediend met koord of staaldraadwindwerk. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit verschillende motoren en afstandbedieningen. Optioneel kan een reclametekst of logo op de volant of op het doek worden aangebracht.

Aluminium markiezen

Naast houten markiezen levert Westend aluminium markiezen. Het frame bestaat uit aluminium profielen, kunststof hoekdelen en kunststof scharnieren. De dek- en schutborden worden ook gemaakt van aluminium. De aluminium onderdelen kunnen in elke Ral-kleur worden gemoffeld. Met een aluminium markies combineert u de kracht van metaal met een authentieke uitstraling.

 

We hebben prachtige stoffencollecties waaruit u kunt kiezen, al dan niet UV-bestendig. Ook PVC of glansfolie kan als bekleding worden gebruikt. De aluminium markiezen kunnen handmatig worden bediend met koord of staaldraadwindwerk. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit verschillende motoren en afstandbedieningen. Optioneel kan een reclametekst of logo op de volant of op het doek worden aangebracht.

Polyester markiezen

De uitstraling van een markies in duurzaam kunststof? Dat kan! De mallen voor uw markiezen worden op maat gemaakt. De polyester markiezen worden in een Ral-kleur naar keuze gemoffeld en vormen een schitterend element aan uw gevel. De markiezen zijn in een vaste vorm gegoten en kunnen dus niet worden bediend. Het aanbrengen van een tekst of afbeelding op de markiezen behoort tot de mogelijkheden. Diverse modellen zoals het uitzetmodel of petmodel zijn mogelijk.

Baldakijnen

Binnenkomen onder een baldakijn maakt indruk. Het heet u, als bezoeker, bijzonder welkom. Baldakijnen worden daarom vaak gebruikt bij entrees van hotels en restaurants. Het maken van een baldakijn is altijd maatwerk. Onze adviseur legt u graag alle mogelijkheden in stoffen en materialen voor.

Baldakijnen zijn statisch en dus niet te bedienen. Opdruk van teksten en afbeeldingen kunnen wij voor u verzorgen.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2022-04-15

In 2022 hanteren wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Lees meer Meer nieuws
Werken bij Westend

Werken bij Westend

Geplaatst op: 2019-06-18

Bij Westend zijn we altijd op zoek naar enthousiast personeel!

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.