Markiezen

Met een markies van Westend geeft u direct een authentieke uitstraling aan uw woning of pand en weert u daarbij ook nog eens doeltreffend de zon. Onze markiezen zijn uiteraard in verschillende uitvoeringen te krijgen.

 

Houten markiezen

Onze houten markiezen worden door de leverancier ambachtelijk vervaardigd. Aan de gevel brengen ze nostalgie en gezelligheid. De zonwerende eigenschappen zijn al decennialang vertrouwd. Vooral de wering van zijzon wordt als groot voordeel ervaren.

 

We hebben prachtige stoffencollecties waaruit u kunt kiezen, al dan niet UV-bestendig. Ook PVC of glansfolie kan als bekleding worden gebruikt. De houten markiezen kunnen handmatig worden bediend met koord of staaldraadwindwerk. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit verschillende motoren en afstandbedieningen. Optioneel kan een reclametekst of logo op de volant of op het doek worden aangebracht.

Minimale afmeting: 150x800
Maximale afmeting: 7000x1800

Vanafprijs: € 950,-

Aluminium markiezen

Naast houten markiezen levert Westend aluminium markiezen. Het frame bestaat uit aluminium profielen, kunststof hoekdelen en kunststof scharnieren. De dek- en schutborden worden ook gemaakt van aluminium. De aluminium onderdelen kunnen in elke Ral-kleur worden gemoffeld. Met een aluminium markies combineert u de kracht van metaal met een authentieke uitstraling.

 

We hebben prachtige stoffencollecties waaruit u kunt kiezen, al dan niet UV-bestendig. Ook PVC of glansfolie kan als bekleding worden gebruikt. De aluminium markiezen kunnen handmatig worden bediend met koord of staaldraadwindwerk. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit verschillende motoren en afstandbedieningen. Optioneel kan een reclametekst of logo op de volant of op het doek worden aangebracht.

Minimale afmeting: 150x800
Maximale afmeting: 7000x1800

Vanafprijs: € 1000,-

Markies-In

De Markies-In is een superhandige tool om uw markiezen jaar-in jaar-uit mooi te houden. Aan het einde van het seizoen maakt u de markies schoon, u klikt de drukkertjes op de markies en voila, de markies is beschermt tegen overtollig vuil, regen en wind. In de lente haalt u de Markies-In weer los en heeft u direct weer plezier van een stralend schone markies.

De Markies-In kan alleen meebesteld worden met markiezen van Luxaflex en kan niet achteraf toegevoegd worden. Standaard toegevoegd hierbij is de slijtlat welke de stof beschermd tegen slijtage van de gevelbekleding.

Op Aluminium frame: € 190,-
Op Houten frame: € 175,-

Baldakijnen

Binnenkomen onder een baldakijn maakt indruk. Het heet u, als bezoeker, bijzonder welkom. Baldakijnen worden daarom vaak gebruikt bij entrees van hotels en restaurants. Het maken van een baldakijn is altijd maatwerk. Onze adviseur legt u graag alle mogelijkheden in stoffen en materialen voor.

Baldakijnen zijn statisch en dus niet te bedienen. Opdruk van teksten en afbeeldingen kunnen wij voor u verzorgen.

Minimale afmeting: 150x1400
Maximale afmeting: 7000x2600

Vanafprijs: € 1050,-

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.