Overige typen schermen

Of u nu optimaal wil genieten van uw balkon of terras, of de temperatuur binnen wil reguleren, Westend heeft diverse systemen om de zon te weren. Elektrisch, handbediend of volledig automatisch, wij bieden het u allemaal.

 

Vaste arm

Bij een scherm met vaste arm heeft u een gefixeerd scherm  wat met een vaste arm aan de muur is bevestigd. Hiermee heeft u een permanente oplossing tegen zon en is uitermate geschikt voor reclame.

Valarm

Een scherm met valarm heeft een vast punt op de muur waar de armen bevestigd zijn, het doek zit op een rol bovenin en kan zowel met de hand als elektrisch neergelaten worden.

Glijarm

Dit type scherm lijkt op een uitval scherm, echter lopen de armen door een aluminium profiel aan de muur omhoog waardoor u makkelijk onder het scherm door kunt lopen en een grotere uitval mogelijk is. Het doek kan ook opgerold worden in een casette en is daardoor beschermd tegen weerselementen.

 

Tussenrolglijarm/Markisolette

Met dit scherm heeft u de voordelen van zowel een screen als die van een valarm. Het eerste gedeelte van het scherm loopt verticaal voor het raam langs om zoveel mogelijk zon tegen te houden en loopt na de tussenrol in een hoek uit naar de armen welke in hoogte versteld kunnen worden. Hiermee kunt u op elk moment van de dag uw zonwering perfect instellen zonder uw uitzicht te belemmeren.
Deze zonwering is uitermate geschikt voor panden met hoge ramen.

Balkonhoekarm

Een scherm met balkonhoekarm is specifiek ontworpen om aan de onderzijde van het overhangende deel van uw balkon geplaatst te worden. De armen zijn gemonteerd op de muur en scharnieren om te voorkomen dat u hier in ingeklapte staat last van heeft.

Schaararm

Een schaararmscherm word over het algemeen toegepast in de horeca. Door zijn typische armen geeft u uw terras een authentieke uitstraling en heeft het scherm een betere stabiliteit. Hierdoor kunnen wij deze schermen tot 12 meter breed, met 1 doek leveren.
Onder het scherm kunnen verwarming en verlichting aangebracht worden waardoor het ook in de koelere perioden heerlijk vertoeven is op uw terras.

Serre zonwering

Een serre is bij uitstek gevoelig voor overmatige opwarming of hinderlijke lichtinval. Westend bied daarom specifieke zonweringproducten om het leefklimaat in uw serre op peil te houden. Bovendien biedt een goede serre zonwering bescherming tegen vergeling en verbleking van uw interieur.

Voor elke serre bieden wij een passende zonwerende oplossing.De stand ten opzichte van de zon, de omvang van het glasoppervlak, de constructie, uw smaak en uw wensen spelen allemaal een rol bij de keuze. Onze adviseur laat in de showroom alle mogelijke oplossingen de revue passeren. Van hitte- en lichtwerend 'bovenschild' tot een volledige maatoplossing rondom.

Ook voor het realiseren van een volledige serre van tekening tot oplevering bent u bij Westend aan het juiste adres.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2022-04-15

In 2022 hanteren wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Lees meer Meer nieuws
Werken bij Westend

Werken bij Westend

Geplaatst op: 2019-06-18

Bij Westend zijn we altijd op zoek naar enthousiast personeel!

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.