Knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben de armen drie scharnierpunten waardoor het geheel netjes ingeklapt kan worden. Bijkomend voordeel is dat er vrije doorloop mogelijk is.
Het geheel wordt ingeklapt in een dichte casette waardoor het doek beschermd is tegen de weersomstandigheden en er strak uitziet. Vooral bij modernere woningen waar veel aandacht is besteed aan design passen deze schermen mooi in het geheel.
Ook het toevoegen van een volant, verlichting en verwarming behoort tot de mogelijkheden, zo kunt u uw ideale terras creeëren.

Weinor Kubata

Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering? Bij het cassettescherm Kubata van Weinor zijn de overgangen vloeiend. Met zijn kubusvorm past het cassettescherm als stijlvol vormgevingselement perfect in de moderne huisarchitectuur. Zonwering en gevel vormen een uitgebalanceerde interactie, welke voldoet aan de hoogste esthetische eisen.
De rondom gesloten zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting goed tegen weersinvloeden net zoals de gecontroleerde regenafvoer aan de voorkant van het uitvalprofiel. Kubata wordt nagenoeg vlak tegen de muur gemonteerd, zodat er geen regenwater of vuil de muur onder de cassette vervuilt.

 

Weinor Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van Weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.
Vaak last van laagstaande zon? Met de geïntegreerde verticale zonwering geeft de Opal Design II Volant Plus de beste bescherming tegen de zon, verblinding en inkijk.

 

Markilux MX-3

Met zijn vormen, kleuren en belijning die doen denken aan moderne smartphones en andere elektrische apparatuur gaat de MX-3 zonneluifel van markilux helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten overeenkomen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor een contrasterende combinatie. Parelwit met Agaatgrijs bijvoorbeeld. Of heel brutaal Zwavelgeel met Verkeersrood. Zo hebt u behalve een zonnescherm ook een design-statement aan uw gevel.

 

Markilux 5010

In een mum van tijd - met een druk op de knop of via slimme bediening via de app - verandert de Markilux 5010 uw terras in een heerlijk beschermde plek voor uw gezin. Als een koppelsysteem met maximaal drie zij-aan-zij luifels, zullen alle vrienden en gasten ook een gezellige plek in de ruime schaduw vinden. Deze allrounder nodigt u uit om samen te ontspannen en verandert elk uur buiten in een happy hour.
De eindkappen van dit scherm kunnen uitgevoerd worden met glanzend chromen accenten.

Luxaflex Fiora Grande

Een prachtige ontwikkeling in terraszonwering heet Luxaflex® Fiora Grande. Dit scherm biedt je veel voordelen zoals optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak. Een volledig gesloten cassettescherm dat ondanks de kleine afmetingen van de cassette op grote breedtes te verkrijgen is.
Het cassettesysteem van dit zonnescherm is volledig gesloten, waardoor het zonweringsdoek goed beschermd is tegen diverse weersinvloeden. Op deze manier kunt je extra lang genieten van de buitenzonwering. Daarnaast heeft het zonnescherm een geruisarme sluiting dankzij de kunststof inlage. 
 

Luxaflex Nova Shade

Het elegante zonnescherm Nova Shade heeft een slanke vormgeving en een zeer hoge afwerkingsgraad. Doordat het scherm slechts twee montagepunten bevat, is deze nog makkelijker te monteren dan haar voorganger Spectra Nova. Met een maximale breedte van zes meter en een maximale uitval van vier meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 60 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Met dezelfde steunen is zowel een wand- als plafondmontage mogelijk.

De optionele LED-verlichting in de armen en eventueel de voorlijst creëert sfeer op een zomeravond. Voor een nog fraaiere afsluiting is optioneel ook een afdekkap tussen cassette en wand leverbaar.

 

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2022-04-15

In 2022 hanteren wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Lees meer Meer nieuws
Werken bij Westend

Werken bij Westend

Geplaatst op: 2019-06-18

Bij Westend zijn we altijd op zoek naar enthousiast personeel!

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.