Knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben de armen drie scharnierpunten waardoor het geheel netjes ingeklapt kan worden. Bijkomend voordeel is dat er vrije doorloop mogelijk is.
Het geheel wordt ingeklapt in een dichte casette waardoor het doek beschermd is tegen de weersomstandigheden en er strak uitziet. Vooral bij modernere woningen waar veel aandacht is besteed aan design passen deze schermen mooi in het geheel.
Ook het toevoegen van een volant, verlichting en verwarming behoort tot de mogelijkheden, zo kunt u uw ideale terras creeëren.
Uiteraard zijn er veel verschillende schermen te verkrijgen van verschillende merken, hieronder vind u een selectie van onze veel verkochte modellen:

Weinor Kubata

Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering? Bij het cassettescherm Kubata van Weinor zijn de overgangen vloeiend. Met zijn kubusvorm past het cassettescherm als stijlvol vormgevingselement perfect in de moderne huisarchitectuur. Zonwering en gevel vormen een uitgebalanceerde interactie, welke voldoet aan de hoogste esthetische eisen.
De rondom gesloten zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting goed tegen weersinvloeden net zoals de gecontroleerde regenafvoer aan de voorkant van het uitvalprofiel. Kubata wordt nagenoeg vlak tegen de muur gemonteerd, zodat er geen regenwater of vuil de muur onder de cassette vervuilt. Led verlichting is optioneel.

Minimale afmeting: 2000x1500
Maximale afmeting: 6500x4000 / 7000x3000

Gemiddelde levertijd: 8-10 weken.

Vanafprijs: €3800,-

Weinor Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van Weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur. Led verlichting en uitrolbare volant zijn optioneel.

Minimale afmeting: 2000x1500
Maximale afmeting: 6500x4000(1-delig) / 12000x4000(2-delig)

Gemiddelde levertijd: 8-10 weken.

Vanafprijs: €3400,-

Markilux MX-3

Met zijn vormen, kleuren en belijning die doen denken aan moderne smartphones en andere elektrische apparatuur gaat de MX-3 zonneluifel van markilux helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten overeenkomen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor een contrasterende combinatie. Parelwit met Agaatgrijs bijvoorbeeld. Of heel brutaal Zwavelgeel met Verkeersrood. Zo hebt u behalve een zonnescherm ook een design-statement aan uw gevel. Led -spots of -line zijn optioneel.

Minimale afmeting: 2500x1500
Maximale afmeting: 6000x3000 / 5000x3500

Gemiddelde levertijd: 8-10 weken.

Vanafprijs: €3600,-

Markilux 5010

In een mum van tijd - met een druk op de knop of via slimme bediening via de app - verandert de Markilux 5010 uw terras in een heerlijk beschermde plek voor uw gezin. Als een koppelsysteem met maximaal drie zij-aan-zij luifels, zullen alle vrienden en gasten ook een gezellige plek in de ruime schaduw vinden. Deze allrounder nodigt u uit om samen te ontspannen en verandert elk uur buiten in een happy hour.
De eindkappen van dit scherm kunnen uitgevoerd worden met glanzend chromen accenten. Een uitrolbare volant tot 2100mm hoogte is optioneel toe te voegen.

Minimale afmeting: 2500x1500
Maximale afmeting: 7000x4000(1-delig) / 13900x3500(2-delig) 11000x4000(2-delig)

Gemiddelde levertijd: 8-10 weken.

Vanafprijs: €4200,-

Luxaflex Nova Shade

Het elegante zonnescherm Nova Shade heeft een slanke vormgeving en een zeer hoge afwerkingsgraad. Doordat het scherm slechts twee montagepunten bevat, is deze nog makkelijker te monteren dan haar voorganger Spectra Nova. Met een maximale breedte van zes meter en een maximale uitval van vier meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 60 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Met dezelfde steunen is zowel een wand- als plafondmontage mogelijk.

De optionele LED-verlichting in de armen en eventueel de voorlijst creëert sfeer op een zomeravond. Voor een nog fraaiere afsluiting is optioneel ook een afdekkap tussen cassette en wand leverbaar.

Minimale afmeting: 2000x1500
Maximale afmeting: 6000x4000

Gemiddelde levertijd: 10-12 weken.

Vanafprijs: €2590,-

Luxaflex Smart Choice NXT

Een scherp geprijsd, maar functionele terraszonwering. Dit scherm is gebaseerd op de Smart Choice, maar verbeterd en doorontwikkeld op basis van dealer feedback.

De subtiele vorm van de cassette en voorlijst maken de Smart Choice NXT geschikt voor elk woningtype. Dit scherm komt niet alleen boven een terras goed tot zijn recht, maar ook op balkons of als zonwering voor grote ramen. Dit door de slim ontworpen, volledig gesloten cassette en de mogelijkheid voor eenvoudige wand- en plafondmontage. Kleurkeuze bij de Smart Choice NXT is beperkt tot 5 profielkleuren en 20 doeken.

Minimale afmeting: 2000x1500
Maximale afmeting: 5500x3000

Gemiddelde levertijd: 10-12 weken

Vanafprijs:: €2150,-

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.