Shades/Silhouette gordijnen

Met Facette® Shades® heeft u een dubbellaagse raamdecoratie voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met de ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. De Trevia stof is met zijn hoge kwaliteit en lichte gewicht uniek en gepatenteerd. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk om uw woonruimte te verfraaien en in te spelen op hedendaagse trends.

Het Twist® Shades® systeem biedt u flexibele beheersing van het daglicht door twee stoffen eenvoudig langs elkaar te schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëert u de perfecte uitstraling voor uw raam.

 

Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen twee transparante stoflagen. Ondanks de zonwerende functie kunt u met zacht diffuus licht toch variëren in stemmingen en sferen.

Uiteraard komt een van onze adviseurs bij u thuis langs om alles vakkundig in te meten, wordt alles op maat gemaakt en bij u gemonteerd zodat alles netjes aansluit.

 

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.