Raamhorren

Een raamhor word op of in het kozijn geplaatst en bestaat uit een frame met desgewenst mechanisme en is voorzien van gaas om insecten buiten en frisse lucht binnen te houden. Al onze horren kunnen geleverd worden in de RAL kleur van uw keuze, worden op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van speciaal pollengaas.
In horren zijn verschillende variaties mogelijk.

Rolhor

De slimste raamhor die u zich kunt wensen is een rolhor. Met één handbeweging kunt u deze laten oprollen in een kleine cassette. Een handige oplossing voor de ramen waaruit u bijvoorbeeld ook het beddengoed te luchten hangt. Het gaas blijft door de unieke gaasopsluiting ook bij veel wind in de geleiders.

Inzethor

Dit is één van de oudst bekende hor oplossingen, speciaal ontwikkeld voor kunststof raamkozijnen. Westend biedt een handig bevestigingssysteem, waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zonder te hoeven boren of schroeven in het kozijn.

Plissé hor

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen, schuiframen, draairamen naar buiten en dakramen binnen. Het biedt u een stijlvolle mogelijkheid te ventileren met behoud van een muggenvrije nachtrust. In verstek gezaagde aluminiumprofielen zorgen voor een luxe uitstraling. De plissé zorgt voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Dat maakt het product ook veilig in gebruik voor kinderen. Omdat het gaas zwart is en niet reflecteert, wordt het uitzicht minimaal gehinderd. Grijpgaas is optioneel mogelijk.


Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.