Hordeuren

Een hordeur is een deur van gaas die aan de binnenzijde van het kozijn geplaatst wordt om insecten buiten en frisse lucht binnen te laten.

Al onze hordeuren kunnen geleverd worden in de RAL kleur van uw keuze, worden op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van speciaal pollengaas.
In hordeuren zijn verschillende variaties mogelijk.

Rolhordeur

Dit is een populair product in Nederland. Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Daar kan het gerust de hele winter opgeruimd in blijven zitten.

Plissé hordeur

Deze hor combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. De deur rolt niet, maar vouwt op. Voordeel is dat de treklijst niet vanzelf terug klapt, maar op elke gewenste stand blijft staan. Dat is niet alleen kind - en rolstoelvriendelijk, maar ook handig omdat u met volle handen wel eens iets meer tijd nodig heeft. De plissé hordeur wordt in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden.

Scharnierende hordeur

Deze hordeur is solide, betrouwbaar en duurzaam. De haakse deur zorgt ervoor dat klemmen en slepen over de grond wordt voorkomen. Naast de standaard scharnierende hordeur biedt Westend twee luxe uitvoeringen. Een zelfsluitende scharnierdeur en een vaste hordeur met uniek scharnier, dat openduwen zowel van binnen als van buiten mogelijk maakt. Beide heel handig voor wanneer u de handen vol heeft.

De vaste hordeur kan worden voorzien van een handige aluminium plaat waarmee u de deur open kunt duwen met een voet en voorkomt dat huisdieren de hor over het hoofd zien en er doorheen rennen.

Schuifhordeur

Dit is een chique en comfortabele horoplossing. Hier zou zelfs een dubbele deur een mogelijkheid kunnen zijn mits uw kozijn hier geschikt voor is. De stabiele aluminium geleiders en de gelagerde wieltjes in de bovengeleiding garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.