Rolluiken

Uw zoektocht naar een geschikt rolluik eindigt bij Westend. Of u een rolluik ter beveiliging wil of als zonwering, wij hebben een oplossing op maat binnen handbereik voor u. U bent van harte welkom in onze showroom voor advies en een vrijblijvende offerte.

In de zomer word de zon effectief buiten de deur gehouden, bovendien biedt de luchtlaag tussen het rolluik en het raam of de deur isolatie in zowel zomer als winter. Een rolluik is inbraakwerend en verschaft volledige privacy wanneer u dat wenst.

Westend heeft rolluiken in vele soorten en maten. Zo vindt u voor elke wens bij ons een passend rolluik.

Onze aluminium rolluiken zijn in vrijwel elke woon- of werkomgeving toepasbaar. Ze dienen als zonwering, isoleren bij kou en warmte van buitenaf en beschermen tegen regen of geluidsoverlast. Een aluminium rolluik biedt uw woning ook altijd een bepaalde mate van bescherming.

Omdat wij officieel dealer zijn van meerdere fabrikanten kunt u kiezen uit verschillende modellen omkastingen. Ook het aantal leverbare kleuren van de omkasting wordt daarmee vergroot. Zit uw kleur er toch niet bij, dan kunnen we uw rolluik -tegen meerprijs- in elke gewenste Ral-kleur poedercoaten. De lamellen kunnen in dezelfde kleur worden geleverd of juist in een andere kleur voor wat meer contrast.

Een welkome toevoeging voor rolluiken op dakramen is de Solar motor. Hierdoor hoeft er geen extra stroompunt aangelegd te worden en is het rolluik zelfvoorzienend en voorbereid op de toekomst!

Met de toevoeging van regen- en zonsensors heeft u geen omkijken meer naar uw rolluik, geen vervelende verrassingen meer als u vergeten bent de rolluiken te sluiten op een zonnige dag of bij een onverwachte regenbui.

 

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Luxaflex lentekorting!

Luxaflex lentekorting!

Geplaatst op: 2024-02-26

Geniet van 10% korting op geselecteerde modellen.

Lees meer Meer nieuws
Novoferm winteractie 2024

Novoferm winteractie 2024

Geplaatst op: 2024-01-08

Energie en kosten besparen met Novoferm! 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur. Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn en profitee...

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.