Vouwwanden

Een vouwwand geeft u de flexibiliteit om uw ruimtes zo functioneel mogelijk benutten, Het is een robuuste wand waarmee in een handomdraai de ruimte anders in te delen is.

Kunstlederen vouwwand

Deze vouwwand combineert optimale flexibiliteit met perfecte geluidsisolatie. Deze vouwwand is in vele combinaties uit te voeren, zoals naar één zijde sluitend, met een middensluiting of met een sluiting aan beide zijden. Hij is leverbaar als accordeon of als vlakke wand. Ook is het mogelijk om meerdere wanden op elkaar aan te sluiten of om een doorgangsdeur er in te plaatsen.

Kunststof vouwwand

Deze optie creëert heel eenvoudig extra zakelijke ruimte of wooncomfort. De vouwwand hangt in een rail, dus uw vloerbekleding wordt niet door hinderlijke vloergeleidingen onderbroken. Door de grote keuze in edelfineren passen onze verschillende modellen in elk zakelijk- of wooninterieur, van modern tot klassiek. Ook bieden we een uitvoering met kunststof scharnierlijsten en een ruime keuze uit diverse moderne melamine oppervlakteafwerkingen.

Alle kunststof vouwwanden zijn standaard voorzien van een slotfunctie. In dichtgevouwen stand nemen de panelen minimale ruimte in beslag. U kunt kiezen of u de deur links of rechts, in het midden of aan beide zijden wilt laten sluiten. Zelfs kunt u de vouwwanden haaks op elkaar laten aansluiten. Ook gebogen rails zijn mogelijk.

Contact

Westend Zonwering
De Dollard 22-24
1454 AV Watergang

020-4363131
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2022-04-15

In 2022 hanteren wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Lees meer Meer nieuws
Werken bij Westend

Werken bij Westend

Geplaatst op: 2019-06-18

Bij Westend zijn we altijd op zoek naar enthousiast personeel!

Lees meer Meer nieuws
 • Betrouwbaar. Snelle service. Deskundig

  de heer Schoeman
 • Zeer prettig geholpen en vakkundig gemonteerd.

  Fam. Nijpels
 • Ik ben al meer dan 15 jaar klant en naar volle tevredenheid . Ons contact is top!

  de heer Bezembinder
 • Prima werk. De afspraken worden correct uitgevoerd. Medewerkers zijn deskundig.

  mevrouw Camstra
 • Gedegen werk. Digitaal zou beter kunnen. We hebben reeds op een volgende project in Edam al een verdere samenwerking.

  de heer van den Berg van NVT onderhoudsgroep
 • Prettige service.

  mevrouw Wessels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.