B200

De B200 creëert een comfortabele buitenruimte. Van het vroege voorjaar tot in het najaar kunt u onder het lamellendak aangenaam vertoeven. Door de lamellen te bedienen kunt u uw behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect afstemmen. In gesloten toestand is het lamellendak waterdicht.


Als extra bescherming kunt u de B200 terrasoverkapping aan elke zijde uitbreiden met een ZIP screen. De ZIP screens bieden excellente zonwering en zijn bestand tegen wind tot kracht 6. De B200 terrasoverkapping kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Ook is het mogelijk om meerdere modules aan elkaar te koppelen om een grotere oppervlakte te bedekken.


De B200 is verkrijgbaar in twee standaard kleuren. Optioneel zijn meer dan 200 andere Ral-kleuren mogelijk. Het dak, de screens, de verlichting en de verwarming bedient u eenvoudig met de standaard meegeleverde afstandbediening.