Toets- en meetbare kwaliteit

Als u op zoek bent naar zonwering of Beveiliging met een gewaarborgde kwaliteit, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Westend. Wij zijn een erkend en gecertificeerd montage bedrijf met een vaste groep monteurs die er voor zorgen dat u de kwaliteit geleverd krijgt die u zoekt.

Al jarenlang staat Westend garant voor advies, levering en montage tegen de hoogste kwaliteitsnormen. Voor het onafhankelijk toetsbaar en meetbaar maken van onze montagekwaliteit, onze dienstverlening en onze producten zijn we aangesloten bij branche- en keuringsinstantie Romazo.


Romazo is de branchevereniging voor de rolluiken-, markiezen- en zonweringbedrijven in Nederland. De leden van Romazo worden gecertificeerd door een extern bureau. Naast de belangenbehartiging van de aangesloten bedrijven, kent Romazo een geschillenregeling die particulieren beschermt tegen gebrekkige kwaliteit.

 Aangesloten leden van Romazo worden tevens beoordeeld op hun kwaliteit in het leveren en monteren van zonwering- en daglichtregeling voor utiliteit-, renovatie-, en woningbouwprojecten. Romazo-leden hebben kennis en ervaring in het toepassen van deze installaties bij de meest uiteenlopende gebouwen en zijn daardoor in staat opdrachtgevers van optimale adviezen over toepassing van zonwering en daglichtregeling te voorzien. Zij beschikken over adequate ontwerp- en tekenmogelijkheden en kunnen de adviezen met tekeningen ondersteunen. De bedrijven beschikken over een goed geoutilleerde service- en onderhoudsafdeling.


Verder is Westend VCA-gecertificeerd. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee bouw- en installatiebedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Westend heeft een veiligheidscoördinator die toeziet op naleving van het VGM beleid bij de uitvoering van de werkzaamheden.