Verticale zonwering

Met verticale zonwering heeft u een superstrakke, compacte oplossing om de zon te weren. Door de screens vlak voor het raam te hangen, wordt zowel de directe als de indirecte zonnestraling weggevangen. Het glasvezeldoek heeft superieure warmtewerende eigenschappen, waardoor de zonnewarmte- en straling met maar liefst 92% wordt gereduceerd. Door de 'open weefsel techniek' blijft naar buiten kijken beperkt mogelijk, terwijl inkijk wordt geblokkeerd tijdens de zonuren.

Westend levert en monteert diverse typen verticale zonwering voor de woon- als werkomgeving. We bieden maatwerk van kleine tot extreem grote maatvoeringen. U kunt kiezen uit handmatige of elektrische bedieningen. De karakteristieken van onze verticale zonwering op een rij:

 

  1. Westend biedt geheel of gedeeltelijke lichtafsluitende screens. Bij volledig lichtafsluitende screens heeft de zijgeleiding geen opening naar het doek waardoor geen licht binnendringt.
  2. Westend biedt energiebesparende screens. De luchtlaag tussen het raam en het screen vormt een isolatielaag.
  3. Westend biedt windbestendige of windvaste screens. Voor elke windconditie vindt u een passende oplossing.
  4. Westend biedt decoratieve screens. Onze screens maken een strakke, eigentijdse uitstraling mogelijk.
  5. Westend biedt insectenwerende screens. (met Fixsysteem) Door de naadloze aansluiting van het doek en de geleiders, en de borstel in de onderlijst, krijgen insecten geen kans.